DOBRO DOŠLI

OBITELJ MODUL

Ambijentu dodajte osobni pečat i svoj stil
naglasite sklopkama i utičnicama iz obitelji modul.

DIZAJN LINIJE

Dizajnerske linije Pure, Line, Soft i Edge odražavaju moderan, sofisticiran i individualan životni stil.

Modul Line

SUVREMENI DIZAJN

Čiste, ravne linije stvaraju bezvremenski dizajn. Savršen, ravno oblikovan tanki profil i ergonomičnost mekanog dodira pružaju vrhunski izgled iz bilo kojeg kuta.

Modul Soft

Toplina doma

Savršenost mekih oblika dograđena je suptilnim izborom boja i posebnih premaza koje osjećate pri dodiru.

Modul Pure

OSJEĆAJ PRIRODE

Iz čistih, neokaljanih slika novorođenog svijeta nikla je priča PURE. Isprepleli smo dodir prirodnih motiva s istančanim ukusom za linije i dizajn te utkali niti vrhunske tehnologije.

Modul Edge

RETRO ŠIK

Prestižna linija koja nudi posebno osjetilno i vizualno iskustvo kao nikada prije. Usuđujete li se?

Čiste, ravne linije stvaraju bezvremenski dizajn, a ravno oblikovan tanki profil i ergonomičnost mekanog dodira pružaju vrhunski izgled iz bilo kojeg kuta.

Pripremite se na elegantno savršenstvo ravnih oblika. Isprobajte sjaj površina koje se nježno poigravaju s modernim elementima vašeg prostora. Posebno za vas ugradili smo tehnologiju Soft Touch koja će vaš dodir učiniti posebnim doživljajem.

Savršenost mekog oblika dograđena je suptilnim izborom boja i posebnih premaza koje osjećate pri dodiru.

Zaobljeni oblici i nježni prijelazi donose mekoću u vaš dom.

Iz čistih, neokaljanih slika novorođenog svijeta nikla je priča PURE. Isprepleli smo dodir prirodnih motiva s istančanim ukusom za linije i dizajn te utkali niti vrhunske tehnologije.

Linija sklopki Pure odlikuje se potpuno prirodnim materijalima, kao što su metal, drvo i staklo. Poseban opip naglašen je jedinstvenim dizajnom. Privlači pozornost, ali je istodobno nenametljiv. Isijava senzualnost, profinjenost, visoke standarde i čistoću.

Obitelj MODUL bogatija je za novog člana. EDGE u svijetpreklopnih sklopki donosi nezaboravno osjetilno iskustvo. Svakidetalj nove linije odraz je više od pola stoljeća iskustva ukojima se ističe opsežno poznavanje materijalanadograđeno najsuvremenijim tehnologijama.

Sklopke EDGE prožima jedinstveni retro šik stil koji u simbiozi sasuvremenim minimalizmom stvara svijet profinjenihkontrastnih uzoraka, pročišćenih linija i plemenitih materijala. Oniodvažno krče svoj put između nostalgije i prestižabudućnosti.

Modul

Modularnost

Pobrinuli smo se za cjelovit sustav. U njemu možete pronaći sve elemente za bilo koji sastav. Osnovni elementi sustava su moduli. Kombinirajte ih vodoravno ili okomito.

Modul

Univerzalnost

Sustav odlikuje cjelokupan izbor elemenata i jednostavnost ugradnje. Setove sklopki možete uklopiti u prostor na različite načine, bez obzira na to je li kutija okrugla pravokutna, izdvojena ili u nizu.

Modul

JEDNOSTAVNOST

Funkcijske elemente jednostavno pričvrstite u nosač. Za vas smo razvili rješenje klik-in, klik-out, koji vam skrati vrijeme montaže. Priključni kontakti mogu biti dostupni s prednje strane.

Modul

UGRADNJA

Modul možete ugraditi u bilu koju vrstu zida, bilo da je klasični, suhomontažni ili betonski. Ugradnja je jednostavna, nudi vam mogućnosti sastavljanja pravokutnih i okruglih kutija na odgovarajuće udaljenosti. Korišteni materijali testirani su prema visokim standardima.

Modul

SASTAVLJIVOST

Modul vam nudi brojne mogućnosti također pri uporabi okruglih kutija. Kombinirati ih možete vodoravno ili okomito, samostalno ili u skupinama. Metalni nosač osigurava odličnu stabilnost također pri gruboj uporabi te je prikladan za sve dekorativne okvire.

Modul

Produkti

SKLOPKE

UTIČNICE

UDOBNOST/ELEKTRONIKA

DEKORATIVNI OKVIRI

Modul

Posebnosti

UDOBNOST SNAŽNIH USB PUNJAČA TEM

Nova generacija LED zatamnjivača programa MODUL

NOVI UGRADBENI ZATAMNJIVAČI TEM ZA LED SVJETILJKE

Biopass – otključavanje bez ključeva

Dizajnerska beskontaktna sklopka za veću udobnost

2M PRIJENOSNA LED SVJETILJKA ZA SLUČAJ NUŽDE

3D svjetiljka

UREĐUJETE DOM, URED ILI RADIONICU?

Modul možete koristiti u stambenim i radnim prostorijama, privatnim i javnim zgradama.

Jedinstven je po tome zato što sklopke i utičnice možete ugraditi ondje gdje vam trebaju.