Sustav krasi sveobuhvatan izbor
elemenata te jednostavnost ugradnje.
Više o proizvodima
Udovolji Vaš profinjen okus za estetiku i
nadopuni detalje prostora po Vašoj mjeri.
Više o proizvodima
Sveprisutno samopouzdanje.
Napravljeno za bilo koji prostor.
Dostupno uskoro.
Više o proizvodima

Prigušeno svjetlo stvara mirnu, senzualnu i romantičnu atmosferu. To je osobina romantičnih mjesta i mirnih večernjih sati provedenih u domu ili na poslu. Uključivanje je meko i produženo.
Više o TOUCH

Postupak odabir i popisivanje sklopki i utičnica nikad nije bio tako zabavan, jednostavan i ugodan. Sada možete koristiti konfigurator MODUL MANAGER da biste dizajnirali i sastavili Modul modularnih sklopki i utičnica prema osobnom ukusu i željama.
Kliknite za Modul Manager

Beskontaktna sklopka dopušta vam uživanje u modernom životnom stilu, omogućujući uključivanje i isključivanje svjetla bez potrebe za fizičkim dodirom.
Više o sklopki TOUCHLESS

Više o dizajnerskim sklopkama

Dizajnerske linije Pure, Line i Soft odražavaju moderan, sofisticiran i neovisan životni stil. U širokoj paleti boja, uzoraka i oblika možete odabrati sklopke i utičnice koje će pristajati željenoj atmosferi i ugođaju.

  • logo_pure
  • logo_line
  • logo_soft

Moderan dizajn

Pripremite se za elegantno savršenstvo ravnih oblika. Isprobajte sjajne površine koje se poigravaju s modernim elementima vaše sobe. Samo za vas smo uključili smo „Soft Touch”, pretvarajući svaki dodir u jedinstveno iskustvo.

Više o dizajnerskim sklopkama

Osjetiti prirodu

Iz čistoće i neokaljanosti novonastalog svijeta dolazi priča linije Pure. Dodir prirodnih motiva prošaran je sofisticiranim ukusom za linije i oblik i isprepleten nitima najnovije tehnologije.

Više o dizajnerskim sklopkama

Toplina doma

Neka okrugli oblici i meki prijelazi unesu mekoću u vaš dom. Pažljivo odabrane boje naći će svoje mjesto u modernim i klasičnim interijerima.

Više o dizajnerskim sklopkama

Klasične sklopke

Neutralan, kompaktan, elegantan dizajn može se prilagoditi svakom okruženju u kojem boravite ili radite. Ne odstupa od interijera, nego se u njega harmoni~no uklapa.

Ergo
Čista linija EKONOMIK nježno je zaobljena – dobro osmišljena ergonomija posebno za vas.
Reflex
Možete birati između sjajnih reflektirajuđih površina i suvremenoga metalnog izgleda.
Soft
Mekoća oblika pronaći će svoje mjesto, kako u modernim interijerima tako i u onim klasičnim.

Više o klasičnim prekidačima

Nemojte propustiti najnovije vijesti iz svijeta tvrtke TEM Čateža
DRUGE VIJESTI TVRTKE TEM

Delivery of TEM products
26. 3. 2020

In recent weeks, we are closely monitoring the current situation of the new coronavirus epidemic and following all national measures for the protection and health of our...

Pročitajte cijelu priču >>

Prijavite se na e-newsletter