Jednostavno i praktično napunite svoje uređaje snažnim USB punjačima MODUL.

U današnjoj poplavi mobilnih telefona, pametnih satova, tablet računala, sportskih kamera, navigacijskih i ostalih elektroničkih uređaja njihovo je punjenje postalo sasvim svakodnevna rutinska obveza.

Brzo nam se nagomilaju razni adapteri, priključci i kabeli, zbog čega vam TEM nudi jednostavno rješenje – snažne USB punjače EM67 i EM68. Dizajnirani su kao jednomodularni element te se ugrađuju jednako kao i obična električna utičnica Modul.

USB punjači EM67 i EM68, montirani na radnim stolovima, u uredima ili kao samostalne »utičnice« u stanovima ili javnim prostorijama, osiguravaju praktičnije i pouzdanije punjenje elektroničkih uređaja. 

USB punjači, unatoč svojim malim dimenzijama, vrlo su snažni, zbog čega ćete svoje uređaje s mogućnošću punjenja dvostrukim standardnim A-priključkom (EM67) ili kombiniranim A- i novijim C-priključkom (EM68) moći napuniti jednostavno i brzo. 

Oba punjača, EM67 i EM68, opremljena su dvama priključcima za punjenje (snage 2,4 A i 3,0 A). Time omogućuje brzo punjenje dvaju uređaja istodobno. U slučaju punjenja jednog uređaja zadržava se nazivna snaga, dok se pri punjenju dvaju uređaja izlazna snaga raspodjeljuje.

USB punjači u veličini 1M – razne mogućnosti ugradnje i kombiniranja s elementima

Dostupni su u veličini jednoga modula, zbog čega ih je vrlo jednostavno kombinirati s modularnim sklopkama, utičnicama i ostalim funkcijskim elementima MODUL. Tako ćete više funkcionalnosti spojiti u jednu i složiti jedinstvene kombinacije prilagođene svojim željama i potrebama.

Tehničke upute za spajanje i uporabu novih USB punjača dostupne su ovdje.

Širok izbor boja USB punjača

Raspoloživošću pet boja uzet je u obzir estetski izgled i prilagodba USB punjača Modul vašem ukusu, željama i specifičnom interijeru.
Tako možete odabrati USB punjače u svojoj omiljenoj boji:

  • bijeloj
  • bež
  • srebrnoj
  • crnoj
  • i antracit boji.

Ovime USB punjače možete jednostavno uklopiti u ambijent svojih poslovnih, javnih ili privatnih prostorija, a uz odabrane dekorativne okvire Pure, Soft ili Line ostvarit ćete moderan izgled i elegantno obogatiti svoje životne ili radne prostore.

 

Više o ostatku ponude modularnih sklopki i utičnica MODUL pročitajte na www.tem.hr.